Nøddeguf – ikke egnet til at spise i en hvid sofa

Standard

20130721_093146[1]

Du tager:
25 gram valnødder,
25 gram mandler,
25 gram hasselnødder,
25 gram paranødder
25 gram cashewnødder

– alle nødder skal være usaltede. Andre slags nødder kan sikkert også fint bruges. Nu var det bare lige disse, som jeg havde. 

Du rister hasselnødderne indtil den brune skal begynder at falde af. 

20130721_093954[1]

Nødderne køres igennem persillekværnen.

20130722_101302[1]

Du smelter 60 gram mørk chokolade i et vandbad sammen med 10 gram kokosolie.

Chokoladeblandingen røres sammen med nødderne, hvor du også kommer 1/5 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker) i. 

20130721_101104[1]

Blandingen kommes i små papirforme, og trykkes let sammen, dog uden at papirformen mister sin facon. 

Når hele blandingen er fordelt, så kommes hele herligheden i fryseren i nogle timer, og derefter kan denne skønne nøddeguf opbevares i køleskabet. Den skal i hvert fald stå koldt. 

Nu er det så bare at nyde dem. Har du en hvid sofa, så pas på, for nøddeguf smuldrer let og giver fedtede fingrede. 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s